Ahlam El Sayed

Locatie Nieuw-West, Plein 40-45

Leuk hoe verschillende culturen samenleven.

Thuis in de stad
Ik vind het heel gezellig vooral omdat ik dichtbij de markt woon. Ik woon hier 32 jaar en heb familie hier.

Graag anders zien
Meer kledingwinkels en graag meer activiteiten in de buurt zou fijn zijn. We hebben meer veiligheid op straat nodig om diefstal te voorkomen. Ook zouden de scholen meer op de kinderen moeten letten, sommige kinderen worden gepest en willen daardoor niet meer naar school. Doordat er wijzigingen werden gedaan in het openbaar vervoer zijn er minder trams in onze buurt en daardoor kom ik moeilijker naar de plekken waar ik heen wil. Er moet meer aandacht gaan naar ouderen en ze moeten met respect behandeld worden. Ook zou de moskee meer activiteiten moeten organiseren.

Zelf doen
Ik houd goed contact met de buren.

Nodig
De gemeenten en de moskee.