Thomas Dortmunt

Ik ben dakloos en hoop op een eigen plek waar ik kan zijn met mijn hond Suske.

Thuis in de stad
Ik hou van Amsterdam omdat het zo multicultureel is. Ik woon nu 27 jaar in Amsterdam. Ik ben oorspronkelijk Duitser.  Op het moment ben ik dakloos en ik kamp met verslavingsproblematiek en slaap nu op een verlaten bootje in Nieuw-West.  Ik hulp gelukkig ondersteuning van een buddy via de Regenboog.

Graag anders zien
Ik ben op. Ik heb hulp nodig bij het afkicken. En ik hoop dat de Regenbooggroep mij kan helpen, ik hoop ook dat mij kunnen helpen met een woning vinden.

Zelf doen
Ik heb altijd gewerkt als elektricien, 27 jaar lang, ook aan de Noord Zuid lijn. Tijdens een scheiding is alles fout gaan maar als het slecht gaat duurt het lang om hulp te krijgen.

Nodig
In de Jellinek kliniek kan ik douchen en ik hoop dat ik met de hulp daar kan afkicken en de kracht vind een nieuw leven op te bouwen.